La Junta

La Junta
Eva, Sabrina, Noèlia, Maria, Fontcalda Vidal, Montse, Dolors i Josep Ma(falta gent)

Dades personals

Joaquin: lo noi del mando. Teresa: la de ca creixenti. Noèlia: la gran de ca lo peonet. Montse: la bessoneta de l'esleiker Fontcalda: l'altra bessoneta. Maria: la xiketa de la Ma Agustina. Ma Jose: la López. Fontcalda: la noa del Paixano. Eva: la de l'esplia. Laura Tomàs: la neta del fuster. Dolors: la xiketa de Pepe de la piscina Josep Ma: lo pintor. Marta Salvadó: la xiketa d'Esteve Sabrina Aubà

dijous, 10 de maig del 2007

BUTLLETI JOVE MAIG

EXPOSICIONS

L'Ajuntament de Caseres, el Consell Comarcal de la Terra Alta i l'Associació Cultural Zero Mig Partit pel Mig organitzen el dissabte, dia 5 de maig, a les 19.00 hores, a l'edifici de Ca la Vila (l'antiga casa de la vila de Caseres), l'acte inaugural de l'exposició fotogràfica d'obres escultòriques i literàries del projecte Art al Ras.

CURSOS I TALLERS

Taller infantil: “Joguines tradicionals amb elements naturals”

Els participants podran construir-se les seues pròpies joguines amb materials del seu entorn tal i com se les feien els seus pares i iaios.

Lloc: Llotja de l’Ajuntament d’Arnes

Diumenge 13 de maig, de 17 a 19 h

Organitza Guies dels Ports (Tel.: 676 308 021) i l’Ajuntament d’Arnes dins el marc de la IV Festa de la mel.

Senderisme interpretatiu: “La fageda de serrasoles”

Coneixerem la part de la fageda més amagada i gaudirem per la baixada del barranc de Captax, capçalera del riu Matarranya. Dificultat mitjana. Durada 5-6 hores, a ritme lent. Aproximació al sender amb 4x4. Places disponibles prèvia inscripció. Preu : 5€ per persona. Cal portar aigua i menjar

Diumenge 13, de maig, 9 h

Lloc: Centre d’Informació del Parc Natural Roquetes

Organitza Gubiana dels Ports (Tel.: 977 474887)

Taller de Teràpia del Riure:

Horta de Sant Joan, 2 de juny, a les 17h al Casal Municipal

El Pinell de Brai, 30 de juny, a les 19h, al Pavelló Polisportiu

Prat de Comte, 19 de maig, a les 16 h, al Casal Municipal

Vilalba dels Arcs, 16 de juny Més informació i inscripcions: a l'Ajuntament de cadascun dels pobles que ho organitzen i al Punt d'informació Juvenil del Consell (Telecentre de Gandesa. 977 421659). Podeu decidir de fer-lo allí on vulgueu o la data que millor us vagi.

FESTES I ESDEVENIMENTS:

6 de maig: Romeria a La Fontcalda

Diumenge 13, de maig. 4a Festa de la Mel.

Més informació: http://www.arnes.altanet.org

Diumenge, 13 de maig el Club Ciclista Gandesa-Bicisports Aubanell organitza la segona prova de la Copa Catalana Internacional Btt Marathon amb categoria especial E3 (puntuable per al rànquing mundial de Btt, destinada a corredors amb llicència de competició).

Al mateix temps, organitzen un certamen paral-lel destinat als corredors i aficionats que és el circuit de Pedalades Solobici amb recorreguts de 25, 40, 60 i 82 km.

El lloc de sortida i arribada és al Povet de la Plana de Gandesa i recorrrerà els termes de Gandesa, Bot, Prat de Comte i el Pinell de Brai.

L’hora de la sortida serà les 9h del matí i les inscripcions es duen a terme a través de www.ocisport.net o al teléfon 938066000.

En finalitzar la prova es fará l’entrega dels trofeus als guanyadors i es farà un dinar per donar-hi fi.

Es preveu tant la participació dels millors corredors nacionals com europeus.

La Marató 2006

La Marató 2006