La Junta

La Junta
Eva, Sabrina, Noèlia, Maria, Fontcalda Vidal, Montse, Dolors i Josep Ma(falta gent)

Dades personals

Joaquin: lo noi del mando. Teresa: la de ca creixenti. Noèlia: la gran de ca lo peonet. Montse: la bessoneta de l'esleiker Fontcalda: l'altra bessoneta. Maria: la xiketa de la Ma Agustina. Ma Jose: la López. Fontcalda: la noa del Paixano. Eva: la de l'esplia. Laura Tomàs: la neta del fuster. Dolors: la xiketa de Pepe de la piscina Josep Ma: lo pintor. Marta Salvadó: la xiketa d'Esteve Sabrina Aubà

dilluns, 23 d’abril del 2007

ANAR A VEURE EL BARÇA - LEVANTE

Domenge que ve, dia 29, la Penya del Barça de Gandesa organitza una sortida a veure el Barça - Levante! Si esteu interessats poseus en contacte en algu de la junta perque queden molt poquetes entrades!!!

dilluns, 16 d’abril del 2007

RUTES PER GANDESA

Ruta de la Pau
Gandesa, Corbera d'Ebre, Vilalba dels Arcs, el Pinell de Brai i la Fatarella formen part de la Ruta de la Pau. La Ruta de la Pau és un itinerari circular d'uns 74 km que utilitza la senyalització dels senders de gran recorregut i de petit recorregut existents a la comarca per realitzar un itinerari que lliga la majoria de punts que van tenir una significació amb la Batalla de l'Ebre. Al llarg del recorregut, hom pot trobar com a element de senyalització la silueta blanca d'un colom. En el recorregut es poden veure restes d'antigues trinxeres i clots de tiradors, dins els boscos, ara coberts de vegetació i terra.
Camí de Sant Jaume de l'Ebre
El camí de Sant Jaume de l'Ebre creua Catalunya per les terres de l'Ebre, venint del país Valencià i entrant a Aragó per la Terra Alta per trobar el camí francès a Logroño. A partir del municipi de Xerta (Baix Ebre) va a buscar el camí que segueix el riu Canaletes fins que es dirigeix cap a Gandesa pel camí de la Vall de Navarro. Al seu pas pel riu Canaletes, el camí passa per la Fontcalda.
El GR-171
El GR 171 entra per la Via Verda procedent de Prat de Comte, i creua el riu Canaletes pel pont pedestre que es troba a l'entrada dels Estrets de Dalt de la Fontcalda. Ressegueix el camí dels Estrets de Dalt, on coincideix amb la ruta de la Pau i el camí de Sant Jaume de l'Ebre. Segueix un fragment de la vall de Navarro, fins que s'endinsa a la massa forestal que es troba a l'obaga de la serra del Crestall. És en aquesta obaga on el recorregut és més feréstec i poc marcat, i presenta trams que requereixen una certa tècnica. Aquesta part del recorregut acaba a la pista asfaltada de la Fontcalda, i la segueix fins arribar al coll d'en Canar. Allí el GR segueix un sender que transcorre pel solell de la serra de Pàndols, oferint al caminant un fort contrast entre les dues vessants de la serra. Aquest tram condueix fins a la cota 705 de la serra de Pàndols. Aquest darrer tram també és conegut amb el nom de la Faixa Vedada, i coincideix amb una zona que feien servir els pastors per a deixar anar els ramats. Prop del camí hom pot trobar diverses coves que anteriorment havien allotjat combatents de la batalla de l'Ebre i refugiats de la postguerra.
Més informació
Itineraris
Excursió a Puig Cavaller
Descarrega l'itinerari en pdf
Excursió a la Fonteta
Descarrega l'itinerari en pdf
Excursió a la Fontcalda
Descarrega l'itinerari en pdf
Excursió per les serres de Santa Madrona i Cavalls
Descarrega l'itinerari en pdf
Excursió a la Mola d'Irto
Descarrega l'itinerari en pdf

PISOS DE PROTECCIÓ OFICIAL

Tot aquell que tingo ganes d'independitzar-se a Gandesa estan construint uns pisos que els podrem aconseguir a millor preu perque són de Protecció Oficial! Para apuntar-se s'ha d'anar a l'ajuntament!! Si sabem alguna cosa ho anirem posant!! Aprofiteu

A LA FONTCALDA, A LA FONTCALDA!!

Gandesans i gandesanes, amanius perque d'aqui poquet mos tocarà posamos les bambes i tots resacosos anar xino, xano cap a la Fontcalda!! És el pròxim dia 5 de maig!! Per cert, si encara no hi hau estat trobareu canvis!!!

Curs de socorrisme i primers auxilis i Socorrisme Aquàtic

Les oficines de serveis a la Joventut del Consell Comarcal de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre organitzen un Curs de socorrisme i primers auxilis i Socorrisme aquàtic. Es tracta d'un curs de 100 hores, 50 hores pel curs d’Atenció Sanitària Immediata Nivell II i 50 hores per curs de socorrisme aquàtic. Es farà entre el 25 de juny i l'11 de setembre de 2007.Requisits: - Tenir 18 anys complerts, o fer-los durant l'any 2005. - Certificat metge d'aptitud per aquestes tasques. - Bones aptituds físiques i de natació. Titulació a obtenir: - Socorrisme i primers auxilis - Socorrisme aquàtic Alumnes: - Màxim de 20 alumnes. (Les inscripcions es realitzaran per estricte ordre de presentació al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i Terra Alta) Durada del curs: (100 hores) - Del 25 de juny al 11 de setembre (Sempre que el nivell dels alumnes sigui l'idoni per presentar-se a examen). Horari en funció de la disponibilitat dels monitors i de la piscina. Estructura del curs: - Nivell I. Socorrisme i primers auxilis (teoria i pràctica). - Nivell II. Teoria de socorrisme aquàtic. - Nivell III. Socorrisme aquàtic pràctic (piscina i riu). - Per accedir a un nivell superior s'ha d'haver superat el nivell inferior. Més informació i preinscripcions: PIJ del Consell comarcal de la Terra Alta (C/Povet de la Plana, s/n. Gandesa 43780 . Tel: 977 42 16 59)

diumenge, 15 d’abril del 2007

PROXIMES ACTIVITATS

Ei familia si tos fa l'afecte que fa dies que no femm res es perque estem muntant les activitats per a este any, to les avancem en primicia (les dates són provisionals):
  • Abril. CURS DE RISOTERAPIA.
  • Maig. CURS DE CREATIVITAT que mol farà la Mar Martos.
  • Juliol. DANÇA ORIENTAL. Segurament que lo farem un tardet a la piscina.
  • Mes de juliol. CAMPEONAT DE FUTBOL -SALA A LA FRESCA. Si, si, com llegiu. Colles animeus a muntar lo vostre equipet que les nits d'estiu ja no siran tan aburrides!!!
  • Agost. CINEFÒRUM SOBRE IMMIGRACIÓ.
  • Octubre. EXCURSIÓ PER LA VIA VERDA. Des d'Arnes al Pinell, natros posarem les bicis i el transport. Animeus si encara no l'hau fet mai!!!
  • Novembre. FESTA ASSOCIACIÓ. El divendres de la festa del vi començarem més pronte la festa en un soparillo "made in NOM CALSIGOS i festuki a la presó!!!
  • Decembre. SOPAR FI D'ANY. Que l'any passat va anar de cine, a vuere si podem ampliar les places perque al final es va quedar molta gent fora!!!

Si teniu més propostes, ja sabeu, mo les dixeu als comentaris!!!

GREASE

Els NOM CALSIGOS amb l'Ajuntament vam organtizar pal dia 24 de març una excursió a Barcelona per a anar a veure l'obra de teatre GREASE!
Se van animar unes 40 persones (joves i no tan joves) de Gandesa!
Tot va anar molt bé!
Si us fa gràcia alguna activitat pareguda mos u podeu dixar als comentaris i natres ja farem alguna cosa!!!

La Marató 2006

La Marató 2006